Overlijden Melden

Uitvaart Termonde Kerkdriel Ingang

Melding van overlijden kan 24 uur per dag.    06 – 50626801

Is een van uw dierbaren overleden? Uitvaartcentrum Termonde is 24 uur per dag bereikbaar voor het melden van sterfgevallen op telefoonnummer 06 – 50626801. Waar u ook verzekerd bent!

Op welk uur van de dag u ook belt: u krijgt altijd een van onze medewerkers aan de lijn die u persoonlijk te woord zal staan.

Zodra u een sterfgeval bij ons heeft gemeld, nemen wij u na de schouwing, alle praktische zorgen op respectvolle en professionele manier uit handen. Tijdens het aannamegesprek bespreken we uw wensen, of die passen in uw budget en of u aanspraak kunt maken op uitvaartpolissen. We spreken af welke onderdelen van de uitvaart de nabestaanden zelf willen verzorgen. Direct na dit gesprek start Uitvaartcentrum Termonde met het regelen van de met de nabestaanden overeengekomen dienstverlening en het afhandelen van nodige formaliteiten. Daarbij valt te denken aan: aangifte van overlijden, regelen van opbaring, afspraken kerk, keuze van crematorium/begraafplaats, rouwadvertentie, rouwvervoer, enzovoorts. De uitvaartleider stelt een opdrachtbevestiging en begroting met u op, waarin alle gemaakte afspraken worden vastgelegd. Deze uitvaartleider blijft ook uw vaste aanspreekpunt. We streven ernaar dat hij of zij u ook begeleidt bij de uitvaart, zodat u steeds een vertrouwd gezicht blijft zien.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.