Ornamenten

Uitvaart Termonde Kerkdriel Urnen en Grafstenen

Ornamenten

Uitvaart – Termonde Kerkdriel geeft ook advies voor grafstenen, grafmonumenten of grafzerken! Het ambachtelijk bewerken van grafstenen, grafmonumenten en grafzerken, laten wij over aan een collega bedrijf en wordt nauwkeurig naar uw wensen en met precisie uitgevoerd. Wij nemen u de zorg van het vinden van mooie grafstenen uit handen. Van natuursteen tot ruwe natuursteen creĆ«ert u een mooie herinnering. Maak met ons een afspraak voor een gunstig aanbod en/of het bekijken van grafzerken.

Onderhoud & Herstel

Weinig mensen hebben tijd of kennis om een grafmonument goed schoon te houden of kunnen zelf niet meer voor het onderhoud van het grafwerk zorgen. Assieraden – Termonde heeft de mogelijk om  voor u het graf te verzorgen en u deze zorg uit handen te nemen. Ook kunnen wij het graf weer helemaal herstellen zie het voorbeeld op de foto.
Het is een geruststellende gedachte om een grafmonument tot in de puntjes te laten verzorgen en een waardige uitstraling te laten geven. Neem contact met ons op voor verdere informatie.

Wij werken samen met:

Uitvaar Termonde Kerkdriel Harvas

 

 

 

Voorbeeld Urnen Kelders:

Uitvaart Termonde Urnen Kelders

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.