Voor & Nazorg

Uitvaart Termonde Kerkdriel Voor en Nazorg

Informatief voorgesprek. 

Er zijn momenten in uw leven, waarop u wat meer nadenkt over de eindigheid van het leven. Misschien, omdat u weet dat u ernstig ziek bent. Of gewoon, omdat u uw zaakjes graag op orde heeft. Maak dan gerust een afspraak met ons. Vanuit kennis en ervaring nemen onze medewerkers graag de tijd om u geheel vrijblijvend voor te lichten over alle facetten van een uitvaart. Wat zijn uw wensen? Zijn die ook echt haalbaar? Welk kostenplaatje hangt daaraan?
En worden die kosten gedekt door uw uitvaartpolis? Desgewenst maken we in overleg met u ook een kostenbegroting. Het kan een hele opluchting zijn om dit soort zaken eens goed te bespreken.
En voor uw nabestaanden ligt er zo een heldere leidraad klaar voor uw uitvaart.

We hebben een wilsverklaring voor u online staan deze kunt u downloaden om eens te bekijken wilt u meer weten;

Schroom niet om te bellen Uitvaartcentrum Termonde Kerkdriel 06 – 50626801

Download hier de wilsverklaring (pdf) of hier als word bestand.

Nazorg

Rouw- en verlieswerking verloopt bij ieder persoon anders, daar is geen draaiboek voor.

De emotionele dagen tussen het overlijden van een dierbare en de uiteindelijke uitvaart besteden nabestaanden aan het zo goed mogelijk organiseren van het afscheid en alle zaken die daar omheen hangen. Soms dringt pas in de periode na de uitvaart de ware omvang van een ingrijpend verlies door en begint het ‘echte’ rouwen.

Rouw- en verlieswerking
Sommigen mensen worden overspoeld door emoties dat ze het niet alleen aan kunnen. Gelukkig kunt u daarbij terugvallen op familie en vrienden of bijvoorbeeld een pastoraal werker. Maar u kunt voor hulp of advies altijd contact opnemen met ons om te zorgen voor de juiste begeleiding.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.