Ons Uitvaart Centrum

Welkom bij uitvaartverzorging Termonde te Kerkdriel  en Velddriel

Wij verzorgen de uitvaart voor u ongeacht waar u verzekerd bent!
Veel ervaring en honderden uitvaarten heeft geleid tot een uitvaartcentrum in Kerkdriel ( Gemeente Maasdriel).
U kunt bij mij terecht voor een grote verscheidenheid aan uitvaartmogelijkheden, maar ook voor diensten op het gebied van voorzorg en nazorg.
Het is mijn hoogste streven om uw afscheid van een dierbaar persoon tot een blijvend waardevolle herinnering te maken. Geheel volgens uw wensen.

Waar kunt u ons vinden:

Julianastraat 2B, (links naast de Kerk) 5331 BJ Kerkdriel (gemeente Maasdriel)

Wij staan 24 uur per dag voor u klaar.
Definitief afscheid nemen van iemand van wie u houdt, is bijzonder moeilijk. Ik probeer er alles aan om u zo goed mogelijk door deze periode heen te helpen. In een korte tijd moeten heel belangrijke, emotionele beslissingen worden genomen. Het is op die momenten fijn en rustgevend als een deskundige u bijstaat; iemand die 24 uur voor u klaarstaat, aan wie u alles rondom het regelen van de uitvaart kunt toevertrouwen, die de emoties niet uit het oog verliest. De regie ligt natuurlijk bij de nabestaanden!

Ik ben er voor de ondersteuning.

We hebben een uitvaartcentrum waar alle voorzieningen aanwezig zijn, u verzekerd bent van zeer persoonlijke aandacht en een bijzonder grote betrokkenheid. Onze ruime ervaring en ons inlevingsvermogen helpen ons u te ondersteunen in alles dat u nodig heeft. We luisteren goed, adviseren en geven invulling aan alle wensen en ideeën.
We betrekken de familie en zeker jonge kinderen zo actief mogelijk bij het organiseren van de uitvaart, dragen zo zorg voor een warm en waardig afscheid.

Eigen uitvaartcentrum.

Op de foto’s ziet u ons eigen moderne uitvaartcentrum te Kerkdriel, tussen Zaltbommel en Den Bosch in 2017 geheel vernieuwd. Met ruime parkeergelegenheid.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.