Welkom

Marlies Grandia Uitvaart Termonde

Welkom bij Uitvaart Termonde in Kerkdriel. 

Hallo mijn naam is Marlies Grandia eigenaresse van Uitvaartcentrum Termonde in Kerkdriel. Jarenlange ervaring in de uitvaartbranche en honderden uitvaarten heb ik verzorgd. Inmiddels beschik ik sinds enkele jaren over een eigen uitvaartcentrum in Kerkdriel (gemeente Maasdriel). 
U kunt bij mij terecht voor een grote verscheidenheid aan uitvaartmogelijkheden, maar ook voor diensten op het gebied van voor en nazorg. Het is mijn hoogste streven om uw afscheid van een dierbaar persoon tot een blijvend waardevolle herinnering te maken. Geheel volgens uw wensen. 

Ik sta 24 uur per dag voor u klaar.
Definitief afscheid nemen van iemand van wie u houdt, is bijzonder moeilijk. Ik probeer er alles aan te doen om u zo goed mogelijk door deze periode heen te helpen. In een korte tijd moeten hele belangrijke, emotionele beslissingen worden genomen. Het is op die momenten fijn en rustgevend als een deskundige u bijstaat; iemand die 24 uur voor u klaarstaat, aan wie u alles rondom het regelen van de uitvaart kunt toevertrouwen, die de emoties niet uit het oog verliest. De regie ligt natuurlijk bij de nabestaanden!

Ik ben er voor de ondersteuning.

In ons eigen uitvaartcentrum waar alle voorzieningen aanwezig zijn, u verzekerd bent van zeer persoonlijke aandacht en een bijzonder grote betrokkenheid. Onze ruime ervaring en ons inlevingsvermogen helpen ons u te ondersteunen in alles dat u nodig heeft. We luisteren goed, adviseren en geven invulling aan alle wensen en idee├źn.
We betrekken de familie en zeker jonge kinderen zo actief mogelijk bij het organiseren van de uitvaart, en  zorgen voor een warm en waardig afscheid.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.